Időmenedzsment

“Azok vagyunk, amit rendszeresen teszünk. A kiválóság tehát nem tett, hanem szokás.”

Arisztotelész

Tudom, hogy kevés időd van, ezért tömören fogalmazok

Gondolkoztál már azon…?

hogy

majdnem minden megvásárolható pénzen, kivéve a boldogság, szeretet, a barátság és az IDŐ. Az elpazarolt időt soha nem kapod vissza. Azok az órák, napok, évek lesznek számodra a legdrágábbak, melyeket boldogtalanul, haszontalanul, értelmetlenül töltesz. Gondolj csak bele, nincs az a pénz, amiért később vissza tudnád hozni az elfecsérelt perceidet. Ellenben most adott a lehetőség, hogy változtass!

“Az igazán fontos dolgok soha ne essenek áldozatul a kevésbé fontosaknak” 

Goethe

Neked való ez a csomag, ha

  • Eleged van abból, hogy azt érzed, sosincs időd arra, amire a leginkább kellene vagy amire szeretnéd hogy legyen végre?
  • Folyton versenyt futsz az idővel?
  • Kiegyensúlyozott életre vágysz?
  • Meg sem tudod mondani, mióta szeretnél kipróbálni új dolgokat, de azok megvalósításáig soha nem jutsz el?
  • Jó lenne, ha végre hatékonyan tudnál sorrendet felállítani a feladataid között?
  • Jól működő rendszer kell az életedbe?
  • Produktívan akarod priorizálni a feladataidat?

Van egy jó hírem! Mindezekre van megoldás, persze csak akkor, ha Te meg akarod oldani őket!
Minden azon múlik ugyanis, hogyan osztod be az idődet, mennyire bánsz jól a rendelkezésre álló napi 24 óráddal.

  • Az alapoktól indulunk, hogy stabil lábakon állj és indulj el az time-management útján.
  • Mivel nincs sok időd, ezért rövid gyakorlatokat, eszközöket alkalmazunk, melyek könnyen megvalósíthatóak.

Amiben támogatni tudlak:

Célkitűzés

Meghatározott, pontos tervekre van szükséged! Számottevő módszerrel tudom elősegíteni céljaid egzakt meghatározást, ezáltal máris el tudod dönteni, mivel induljunk. Itt leginkább RÁD, az AKARATODRA és FEJLŐDÉS IRÁNTI ELKÖTELEZŐDÉSEDRE van szükség. A ,,szeretnék változtatni” de közben várom, hogy a sült galamb az ölembe hulljon nem működik.

Tervezés

Személyre szabottan mutatom meg Neked, hogyan tervezd meg a napjaidat, hogy az számodra a lehető legideálisabban, legpraktikusabban teljen. Azáltal, hogy képes leszel egy rendszert kialakítani, nap mint nap el tudod érni a kitűzött céljaidat!

Priorizálás

Ha idáig eljutottál az olvasásban, az valószínűleg azért van, mert gyakran előfordulnak olyan napok az életedben, amikor azt sem tudod, mivel kezd a rád zúduló feladataid elvégzését. Erre is van megoldás, mutatok neked pár technikát, amik közül el tudod dönteni számodra melyik a legoptimálisabb.

Hatékonyság

Kivitelezési szempontból figyelembe véve ez igen fontos pontja az időd megspórolásának. Ha hatékonyan hajtod végre a feladataidat, több szabadidőd marad és kipróbálhatsz, élvezhetsz olyan tevékenységeket, amiket nem kötelességből teszel. Van pár tippem, amelyekből lehetőséged adódik válogatni.

Fenntarthatóság

Azt tapasztalom, hogy a már kialakult, jól működő rendszer ápolására is oda kell figyelni, mert ha akad némi probléma es ,,elbambulunk”, elég gyorsan össze tud omlani. Erre is vannak eszközök, melyeket hatékonyan tudsz alkalmazni a mindennapjaidban.

1 ülés/60 perc/16 000 Ft