PÁRKAPCSOLAT

Válság a párkapcsolatodban? Párkapcsolati problémák?

A párkapcsolati coaching alatt olyan új nézőpontokra teszel szert, amelyekkel a jövőben könnyedebben tudod kezelni a felmerülő mindennapi nehézségeket. Segítek abban, hogy más perspektívákból lásd önmagad, a párodat, viselkedési mintáidat. A nem megfelelő beidegződéseid felismerése fejlődésre ösztönöz, motivál abban, hogy megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb irányt, ezzel a lépéssel pedig elindulsz a vágyott, kiegyensúlyozott párkapcsolat felé.

Milyen esetekben segít a párkapcsolati konzultáció?

  • Ha nem találod a párod
  • Ha úgy érzed elhidegültetek egymástól, folyamatos feszültség van köztetek
  • Ha úgy érzed nem szívesen mész haza munka után
  • Ha úgy érzed, párod nem figyel Rád, érzelmileg zárkózott, esetleg elérhetetlen
  • Ha jelentéktelennek tűnő dolgokból óriási veszekedések alakulnak ki
  • Ha ellaposodottnak érzed a szexuális életeteket
  • Ha egyre ritkábbak az együtt töltött minőségi idők
  • Ha nem sikerül túllépni egy múltbéli hibán
  • Ha teljesen másképp kommunikáltok és nem értitek meg egymást: sokkal kevesebbet beszélgettek, nincs annyi élménybeszámoló, testi érintés gyakoriságának megváltozása, és még sorolhatnám tovább..
Párkapcsolati tréning

Mi a cél?

A párkapcsolati coaching célja, hogy rálássunk azokra a gátakra, amik miatt nem tudsz békés, nyugodt párkapcsolatot működtetni. Ennek számos oka lehet: önbizalomhiány, kedvezőtlen kommunikáció, együttműködési képesség/ alkalmazkodási zavarok, korábbi, rossz tapasztalatok miatti bizalomvesztés, önbecsülésed megingása, ezáltal alárendelődésre való hajlam és megannyi más ok még.

Mit ad neked a párkapcsolati coaching?

Teljes átalakulást a kapcsolataidban! Támogatlak abban, hogy első lépésként önismerettel küzd le a belső akadályaidat. Először megbeszéljük, hogy jelenleg mi az, ami a leginkább foglalkoztat és stresszt okoz Neked. Átfésüljük, hol tartasz most és hol akadhattál el. Megvizsgáljuk érzelmi felfordulásod okát, mintázataidat, negatív berögződéseidet, így rálátsz saját magad különböző összefüggéseire. Ezután segítek abban, hogy felismerd és átalakítsd magadban azokat a dolgokat, hiedelmeket, amik útjában állnak annak, hogy megtaláld a hőn áhított párod vagy jelenlegi társaddal harmonikus, boldog kapcsolatot alakíts ki.

Hiszek abban, hogy minden belőlünk indul ki és legtöbbször más emberek szimplán tükröt mutatnak nekünk. Tükröt az elakadásainkra, hogy mivel küzdünk, mit kell megtanulnunk, valamint arra is, ha valamit jól működtetünk, és ha valamit nagyon nem. Különösképpen igaz ez a párunkra, hiszen vele mélyebb, romantikusabb kapcsolatban vagyunk, mint bárki mással. Számomra fontos, hogy a coaching alatt megértsd mondataid és tetteid katalizátorát, reakcióid, döntéseid mozgatórugóját. Hiszem, hogy a rendezett, ám mégis szenvedélyes és egyben érzelmi biztonságot nyújtó párkapcsolat Veled, a saját önismereteddel kezdődik. Mivel a hasonlóak vonzzák egymást, ezért kezd magaddal a változást, oldd meg a problémát, mielőtt harccá alakulna! Ha mindezt megérted, nyilvánvaló változást fogsz tapasztalni.

1 ülés/60 perc/16 000 Ft